aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗλίας: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα», Σακκάς: «Πάθαμε αυτό που φοβόμουν»

Ηλίας: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα», Σακκάς: «Πάθαμε αυτό που φοβόμουν»

Ικανοποιημένος, αλλά προσγειωμένος ήταν μετά τη νίκη του Εθνικού με 2-1 επί της Δόξας στο Δασάκι ο Ηλίας Χαραλάμπους. Ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε ότι η σημερινή νίκη δεν εξασφαλίζει τίποτα στην ομάδα του, ενώ ο Κώστας Σακκάς δεν έψαξε δικαιολογίες υπογραμμίζοντας ότι η Δόξα ρίσκαρε για την ισοφάριση και το πλήρωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ηλίας Χαραλάμπους: «Δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Μπορούσε η Δόξα να είναι και στην πρώτη εξάδα. Μπήκαμε μουδιασμένα και είναι φυσιολογικό γιατί υπάρχει πίεση και άγχος. Ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι. Θα μας βοηθήσουν πολύ οι τρεις βαθμοί κυρίως ψυχολογικά. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Οι αλλαγές που κάναμε, βοήθησαν πολύ την ομάδα. Δυστυχώς για μας δεχθήκαμε ένα γκολ που μας άγχωσε. Κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Έχουμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες. Θα ξεκουραστούμε και αρχίζουμε τη προετοιμασία μας. Καλή συνέχεια στην Δόξα».

Κώστας Σακκάς: «Πάθαμε αυτό που φοβόμουν. Μπήκαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε. Δεχθήκαμε το γκολ και τρέχαμε για το αποτέλεσμα. Όταν αφήνεις χώρο στον Εθνικό είναι δύσκολο. Προσπαθήσαμε, ρισκάραμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ. Κοιτάμε μπροστά. Δικαιολογίες πολλές αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας τον επόμενο αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ