aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΙδανικό κλείσιμο α’ γύρου

Ιδανικό κλείσιμο α’ γύρου

Το πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα της σεζόν εστάλη προχθές από τη Δόξα, που πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα επί της Πάφος FC (1-0). Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον α’ γύρο και αισιοδοξεί ότι στη συνέχεια θα τα πάει καλύτερα.

Αύριο, όμως, θα βρεθεί ξανά στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου θα αναμετρηθεί με τον Ακρίτα Χλώρακας για τον α’ γύρο του κυπέλλου. Η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι και γι’ αυτό θα χρειαστεί προσοχή από τους πράσινους.

Από εκεί και πέρα, την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν δύσκολο έργο οι ποδοσφαιριστές του Έντουαρντ Ερανοσιάν, αφού θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θα επιδιώξουν να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος, κάτι που αν καταφέρουν θα αυξήσει πολύ το επίπεδο αυτοπεποίθησης της Δόξας, πριν από το ντέρμπι της ουράς με τον Ολυμπιακό (13/12).

Εν τω μεταξύ, ο Μιγκέλ Καρλίτος εξέτισε την ποινή που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθεί μάλιστα αύριο απέναντι στον Ακρίτα, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν από τα δύσκολα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ