aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ πενιχρή συγκομιδή του Περάλτα

Η πενιχρή συγκομιδή του Περάλτα

Παρελθόν από τη Δόξα αποτελεί ο Λουίς Περάλτα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάνγκου Ατλέτικο. Ο Κολομβιανός επιθετικός τα βρήκε με την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, η οποία ανακοίνωσε την παραμονή των Χριστουγέννων την απόκτησή του.

Από την παρουσία του στις 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής αγωνίστηκε 12 φορές, εκ των οποίων ήταν βασικός στις εφτά, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά.

Από το 1-3 της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ «σίγησε» για το επόμενο του πρωταθλήματος. Σκόραρε όμως στο 3-2 επί του Ερμή για το κύπελλο. Δύο τέρματα λοιπόν σε σύνολο 13 εμφανίσεων, σαφέστατα και πρόκειται για πενιχρή συγκομιδή για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε για αν δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Οι πράσινοι απέκτησαν μέχρι στιγμής τους Φεράν Κορομινάς και Έρολντ Γκουλόν. Κατά πάσα πίθανότητα, θα γίνει άλλη μία κίνηση με στόχο να παρουσιαστούν ενισχυμένοι στη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από εκεί και πέρα, η προσοχή θα επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ