aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ Πάφος και ο προγραμματισμός

Η Πάφος και ο προγραμματισμός

Νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του Ερμή από τη Σαλαμίνα, έδωσε αέρα τεσσάρων βαθμών στη Δόξα. Η προσφυγική ομάδα μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο από σασπένς και αλλαγές στο σκορ πήρε τη νίκη από την Αλκή και κρατά την πρωτοπορία στο δεύτερο γκρουπ.

Αυτός ήταν και αυτός παραμένει ο στόχος της ομάδας της Κατωκοπιάς, να τερματίσει δηλαδή στην πρώτη θέση του γκρουπ, παρά την απουσία του προπονητή της ομάδας Λούκα Χατζηλούκα. Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται ως γνωστό, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Χριστοδούλου, στην Πορτογαλία για συμφωνία με ποδοσφαιριστές. Η Δόξα φροντίζει να είναι προετοιμασμένη για τη νέα σεζόν γι’ αυτό και το ταξίδι των δύο ανδρών στην Πορτογαλία.

Ο Ματθαίος Πιππίας, ο οποίος κάθισε στην άκρη του πάγκου, αναγνώρισε πως η ομάδα του ήταν πιο τυχερή στην τελευταία φάση και πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στον επόμενο αγώνα, μεθαύριο, με την Πάφο εκτός έδρας. Στην ομάδα της Δόξας το μόνο που αλλάζει ή μάλλον άλλαξε είναι η αποχώρηση του Πίκολι από την ομάδα, με τον Νικόλα Ιωάννου να καλείται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ