aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ γκέλα απαγορεύεται…

Η γκέλα απαγορεύεται…

Ένα ενδιαφέρον και ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο ΓΣΖ, εκεί όπου ο Ερμής θα υποδεχθεί τη Δόξα (17:00 Cytavision 7 & Active 107.4, 102.5), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους, είναι της ίδιας δυναμικής και γι’ αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα, ειδικά όταν στην επόμενη αγωνιστική έχουν δύσκολο ματς, με ΑΕΚ και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που οι «φτεροπόδαροι» πάρουν σήμερα τη νίκη, θα ψαλιδίσουν τη διαφορά από τους πράσινους της Κατωκοπιάς και παράλληλα θα απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Εάν όμως η προσφυγική ομάδα φύγει με το «διπλό» θα είναι αυτή που θα ξεφύγει για τα καλά από την «καυτή» περιοχή της βαθμολογίας και θα έχει βλέψεις ακόμη για μεγαλύτερα πράγματα στη φετινή σεζόν.

Ερμής και Δόξα ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για το μεταξύ τους παιχνίδι, με τους προπονητές τους να έχουν καταστρώσει το πλάνο τους. Ο κόουτς των γηπεδούχων Γκόραν Μιλόγεβιτς προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, ενώ έχει ν’ αντιμετωπίσει και τη σημαντική απουσία του πρώτου του σκόρερ, Εμεγκάρα, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Τσούμου, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης. Από πλευράς του, ο Λούκα Χατζηλούκας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο προηγούμενο ματς και δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές, πέραν από τις υποχρεωτικές λόγω της απουσίας των Μουχτάρη, Πίκολι και Λουίς Κάρλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ