aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ ευκαιρία της Δόξας να εκδικηθεί…

Η ευκαιρία της Δόξας να εκδικηθεί…

Μια ήττα μετρά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος η Δόξα και αυτήν από τον Άρη στο Τσίρειο. Το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο, η προσφυγική ομάδα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα του αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη των μαχών για να συνεχίζουν να ονειρεύονται, γνωρίζοντας μάλιστα ότι το αμέσως επόμενο παιχνίδι στο ΓΣΖ κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι εξίσου δύσκολο και σημαντικό.

Η ψυχολογία πάντως όλων στο στρατόπεδο των πρασίνων της Κατωκοπιάς είναι ανεβασμένη μετά και τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι μικροτραυματισμοί των Ενινφούλ και Πουτζιουρής δεν εμπνέουν ανησυχία και αναμένεται ότι οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Επιστρέφει και ο Φοφανά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο μόνος που θα απουσιάσει θα είναι ο Σάντσες που είναι τραυματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ