aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ Δόξα τράβηξε… επτάσφαιρο και έριξε του Ακρίτα

Η Δόξα τράβηξε… επτάσφαιρο και έριξε του Ακρίτα

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, η Δόξα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν να παίρνει την πρόκριση για τη β’ φάση του κυπέλλου Α’-Β’ Κατηγορία, συντρίβοντας τον Ακρίτα (7-0).

Οι βάσεις μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο, με τα τέρματα των Παπαφώτη (7’) και Καρλίτος (33’, 35’) και απλά τα εναπομείνασα λεπτά ήταν τυπικής διαδικασίας. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, ωστόσο, δεν έριξε ταχύτητα και φιλοδώρησε με άλλα τέσσερα τέρματα την ομάδα της Χλώρακας, με σκόρερ τους Ίταλο (54′ πεν., 86′), Μιχαήλ (78’) και Μουχτάρη (83’)

ΑΚΡΙΤΑΣ (Μάριος Χαραλάμπους): Κίζεφ, Τάνο, Αράμπα, Χριστόδουλου, Σερφά, Τζόνσον(60′ Λουκαΐδης), Ντιαρά, Ρ. Μιχαήλ (10′ Α. Μιχαήλ), Ταουίλ, Βασιλείου, Βάσου.

ΔΟΞΑ (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Παρασκευά, Μουκτάρης, Φιντέλις, Ίταλο, Παπαφώτης (46′ Μιχαήλ), Καρλίτος (46′ Ζε Βαλέντε), Τραϊτσέφκσι, Μέσκα (46′ Χαραλάμπους), Μιντίκκης, Καρλάο, Χριστοφή.

Σκόρερ: 7′ πεν. Παπαφώτης, 33′, 36′ Καρλίτος, 54′ πεν., 86′ Ίταλο, 78′ πεν. Μιχαήλ, 83′ Μουχτάρης.

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Αντρέας Στρούθου

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Στέφανος Αναστασίου

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Βίκτωρος

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Κωνσταντίνου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ