aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ Δόξα θέλει τον… Σακκά της!

Η Δόξα θέλει τον… Σακκά της!

Είναι ομάδες που τη… βρίσκουν με συγκεκριμένο προπονητή. Μια απ’ αυτές είναι η Δόξα, που θέλει τον… Σακκά της! Ο Κύπριος τεχνικός θεωρείται ως ο αναμορφωτής της προσφυγική ομάδας, αφού από τη μέρα που ανέλαβε πήρε τα πάνω της.

Κάθισε στον πάγκο 8 αγώνες, οι δύο ήταν για το κύπελλο απέναντι στην Πάφος FC (1-4, 1-1), στους οποίους δεν δόθηκε έμφαση αφού το μυαλό είναι στην παραμονή στην Κατηγορία. Στα έξι ματς πρωταθλήματος, η Δόξα μέτρησε στο 2 νίκες (Καρμιώτισσα, Ακρίτα), 3 ισοπαλίες (Ανόρθωση, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ) και μόλις μια ήττα (Άρης). Η Δόξα, λοιπόν, συγκέντρωσε εννιά από τους 21 συνολικά βαθμούς της. Στα τέσσερα τελευταία ματς αγνοεί την ήττα, γεγονός που της δίνει δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Ο Κώστας Σακκάς ξέρει καλά την ομάδα, όπως και αυτή τον ίδιο, με αποτέλεσμα να βρεθεί άμεσα η χημεία και η Δόξα άρχισε να αποδίδει και καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά το κυριότερο να παίρνει βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο θα θελήσει να συνεχίσει στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, κυνηγώντας μέχρι τέλους την παραμονή της στην Κατηγορία. Απέναντι στον Ακρίτα δεν ήταν τόσο καλή, όμως πήρε την ουσία. Αυτό ήταν το ζητούμενο, επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ