aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ Δόξα έμεινε στην καλή προσπάθεια

Η Δόξα έμεινε στην καλή προσπάθεια

Όταν απέναντι στην Ομόνοια, αφήνεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που με τόσο κόπο δημιουργείς, το πιθανότερο σενάριο είναι να φύγεις από τον αγωνιστικό χώρο με άδεια χέρια. Η Δόξα, λοιπόν, δεν μετουσίωσε σε γκολ τις λίγες, αλλά πολύ καλές φάσεις που βγήκε προχθές βράδυ.

Αναγκαστικά ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές στο τελευταίο σκέλος του ματς, άφησε ακάλυπτους χώρους και μάζεψε την μπάλα από το πλεκτό της για δεύτερη φορά, παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο. Η απόφαση του διαιτητή να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αντενόν (90΄), είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τους παράγοντες της Δόξας.

Παρά την ήττα, ο Ρικάρντο Σέου δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του. «Έδειξαν μεγάλο πάθος. Σημαίνει πολλά το ότι παίζουμε ισάξια ενάντια σε μεγάλες ομάδες, όπως λένε τα στατιστικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό, θα παίζουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς», ανέφερε ο προπονητής της Δόξας, μετά το τέλος του αγώνα.

Ερωτηθείς κατά πόσον τον προβληματίζει το γεγονός πως δεν σκόραρε η ομάδα, είπε: «Δημιουργούμε ευκαιρίες γιατί παίζουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ για να δώσω το μάξιμουμ των ικανοτήτων μου, δεν είμαι εδώ για τα χρήματα, αλλά για το πρότζεκτ της ομάδας. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους 7 βαθμούς. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ