aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ Δόξα έχει ευκαιρία να ξεφύγει στο +7

Η Δόξα έχει ευκαιρία να ξεφύγει στο +7

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει η Δόξα στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα, ομάδα που λέει «αντίο» στην Α΄ Κατηγορία.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, οπότε φτάνοντας στη 10η φετινή νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα θα ανέβουν στους 42, διευρύνοντας αυτομάτως τη διαφορά από τη Νέα Σαλαμίνα στους 7 βαθμούς. Θα «αναπνεύσουν» καλύτερα, θέτοντας τις βάσεις για να ξεμπερδεύουν το συντομότερο από τον βραχνά της διαβάθμισης.

Πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, με την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά να δηλώνει πανέτοιμη ώστε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται. Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ερμή (1-0) όπλισε τους πράσινους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του σημερινού ραντεβού με την Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα παλέψει σε άλλο ένα παιχνίδι για το γόητρο. Μακριά από την πίεση και το άγχος, θα αναζητήσει την καλή εμφάνιση, με τον Γιάννη Ποντικό να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες. Κάτι που προανήγγειλε, εξάλλου, μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ