aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ. Χαραλάμπους: «Θέλω να ξαναδώ τη φάση»

Η. Χαραλάμπους: «Θέλω να ξαναδώ τη φάση»

Ο προπονητής της Δόξας, Ηλίας Χαραλάμπους, μίλησε μετά την ήττα με 0-1 από τον Άρη, δηλώνοντας πως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για βαθμό.

Επίσης, είπε πως θέλει να δει ξανά τη φάση πριν από το φάουλ εις βάρος της ομάδας του, από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρίθηκε από μια στατική φάση. Εκτός από το γκολ δεν κινδυνέψαμε σε άλλο σημείο. Είχαμε εμείς 2-3 καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ και αισθάνομαι ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία έστω και για έναν βαθμό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδα πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση να βγαίνουν στο γήπεδο, βρήκαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Πριν από το γκολ υπήρχε φάουλ υπέρ μας και θέλω να ξαναδώ τη φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, λάθη γίνονται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα ξεκουραστούμε και θα αρχίσουμε δουλειά για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια στον Άρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ