aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ αποχή του Σισοκό και η άνεση του κόουτς

Η αποχή του Σισοκό και η άνεση του κόουτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό απείχε από δύο προπονήσεις της Δόξας, λόγω νέων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε. Ωστόσο, δεν είναι κάτι ανησυχητικό και αν προπονηθεί σε φουλ ρυθμό μέχρι και την Κυριακή, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του δευτεριάτικου αγώνα με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00).

Το σενάριο επιλογής του στην ενδεκάδα, όμως, δεν είναι το επικρατέστερο και ίσως, αν χρειαστεί, να χρησιμοποιηθεί προς το τέλος του αγώνα. Εντούτοις, ακόμα και αν επικρατήσει το χειρότερο ενδεχόμενο, να δει το ματς ξανά από την κερκίδα, ο Λούκας Χατζηλούκας δεν έχει λόγο να ανησυχήσει. Έτσι κι αλλιώς, ο Ιβοριανός εξτρέμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά την 1η Οκτωβρίου απέναντι στον Άρη (2-1), δίχως να επηρεαστεί η απόδοση της ομάδας στα ματς που ακολούθησαν.

Αυτό οφείλεται στο πλούσιο έμψυχο δυναμικό, που -τηρούμενων των αναλογιών- διαθέτουν οι πράσινοι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τις μαζικές διαφοροποιήσεις, που πραγματοποιεί συχνά ο Κύπριος προπονητής στο αρχικό σχήμα της Δόξας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ