aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEH μετεγγραφή του Εγγλέζου στα «χέρια» του Τζιανλούκα Φέστα

H μετεγγραφή του Εγγλέζου στα «χέρια» του Τζιανλούκα Φέστα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η βαριά ήττα που δέχθηκε η Λάρισα από τον ΠΑΟΚ (0-5), είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Γιάννη Τάτση από τον πάγκο της ομάδας και την άμεση πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα.

Το γεγονός αυτό ίσως αποτελέσει λόγο μη υλοποίησης της μετεγγραφής του Νικόλα Εγγλέζου στη Λάρισα. Παρόλο που υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η έλευση νέου προπονητή ίσως αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Ουσιαστικά η μετακίνηση του 27χρονου αριστερού μπακ από τη Δόξα στη Λάρισα θα κριθεί από την άποψη του Ιταλού προπονητή. Πλέον, ο Εγγλέζου είναι σε αναμονή. Επιθυμία του είναι όπως αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ αλλά αυτό θα κριθεί από τον Φέστα.

Για την ώρα ο διεθνής μπακ είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Δόξα. Αύριο η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Εγγλέζου αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Εάν θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι τουλάχιστον στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Δόξας, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ