aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΓκρεμσλ, ασφάλεια στα γκολπόστ

Γκρεμσλ, ασφάλεια στα γκολπόστ

Πολύς λόγος γίνεται για τη σεζόν που διανύει ο Μπεράτ Σαντίκ και όχι άδικα, καθώς και για τις θετικές εμφανίσεις των μεσοεπιθετικών Νιλς Ζατλ, Βασίλη Παπαφώτη και Γιάννη Χατζηβασίλη ή ακόμα και του μέσου Μπέντζαμιν Ασαμόα.

Ωστόσο, όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια της Δόξας δεν μπορούν παρά να έχουν ξεχωρίσει άλλον έναν σπουδαίο κρίκο της αλυσίδας των θετικών αποτελεσμάτων στο τρέχον πρωτάθλημα. Άλλωστε, όπως λένε, οι ομάδες αρχίζουν από τον τερματοφύλακά τους.

Ε, ο Άρμιν Γκρεμσλ (φωτό) έδωσε και απέναντι στον Απόλλωνα τα διαπιστευτήριά του και ασφαλώς, ήταν από τους κύριους λόγους του προψεσινού θετικότατου 1-1 για τους πράσινους. Ειδικά στην… κατηφόρα προς την περιοχή του κατά το δεύτερο ημίχρονο, έδειξε σε ορισμένες περιπτώσεις την κλάση του, με πιο σπουδαία στιγμή το «όχι» στο σουτ του Αντριάν Σαρδινέρο στο 86ο λεπτό.

Ο 24χρονος Αυστριακός δείχνει λοιπόν και στη δεύτερη σεζόν του στη Δόξα πως πρόκειται για κίπερ με πολύ καλή προοπτική, ο οποίος μπορεί να τη βοηθήσει να εκπληρώσει τον στόχο τής όσον τον δυνατόν πιο εύκολης παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ