aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΓκολ, τι δύσκολο πράγμα στη Δόξα

Γκολ, τι δύσκολο πράγμα στη Δόξα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το σκοράρισμα είναι ο μεγάλος βραχνάς της Δόξας στο τρέχον πρωτάθλημα και οι αριθμοί μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Τα οκτώ γκολ που πέτυχε αποτελούν την ισοφάριση της χειρότερης επίδοσης των τελευταίων 15 χρόνων σε 19 παιχνίδια, η οποία δημιουργήθηκε το 2012 από τον Ερμή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 19 παιχνίδια που έδωσε σκόραρε μόλις στα εφτά, ενώ είχε και σερί αφλογιστίας εφτά αγωνιστικών (μεταξύ 6ης και 12ης). Τα δύο από τα ματς που βρήκε στόχο ήταν με αντίπαλο την Ομόνοια (α’ και β’ γύρος), απέναντι στην οποία σημείωσε τα τρία από τα οκτώ γκολ της (1-1, 2-3). Οι άλλες ομάδες που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται από τη Δόξα ήταν η ΑΕΛ (1-3), ο Ερμής (1-2), η ΑΕΚ (1-1), η ΑΕΖ (1-0) και η Αναγέννηση (1-0).

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η μετεγγραφική ενίσχυση της προσφυγικής ομάδας αφορούσε κατά τα τρία τέταρτα στη γραμμή κρούσης. Στο ρόστερ της προστέθηκαν οι σέντερ φορ Φεράν Κορομίνας και Μπραούλιο Νομπρέγα, καθώς και ο ακραίος επιθετικός Εμίλιο Σάντσεθ (το άλλο απόκτημα ήταν ο Έρολντ Γκουλόν, ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα και στο κέντρο). Οι πράσινοι ευελπιστούν ότι με τις κινήσεις αυτές θα σταματήσουν να πετυχαίνουν τα γκολ με το σταγονόμετρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ