aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΓια το 2 στα 2 με τον Κορμπεράν

Για το 2 στα 2 με τον Κορμπεράν

Να εφαρμόσουν τις οδηγίες του και να κάνουν άλλη μία υπερπροσπάθεια, περιμένει σήμερα ο Κάρλος Κορμπεράν από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας. Ο νέος τους προπονητής, ο οποίος έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΖ (1-0), θέλει να οδηγήσει την ομάδα της Κατωκοπιάς και σε μια μεγάλη επιτυχία, στη σημερινή της αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Μακάρειο.

Μία πολύ δύσκολη αποστολή για τους πράσινους, οι οποίοι θα επιδιώξουν να μπλοκάρουν τη γρήγορη ανάπτυξη των φιλοξενούμενων και να παρουσιαστούν πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Όσο θα κρατάνε το μηδέν παθητικό τόσο πιο εύκολα θα «κτίσουν» στο θετικό αποτέλεσμα. Αρκεί να δώσουν και το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Η βαθμολογική θέση της Δόξας την αναγκάζει να διεκδικήσει με πάθος τους τρεις βαθμούς και στα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, όπως το σημερινό με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και πιστεύουν πως το κλειδί για την αντεπίθεσή τους είναι η εδραίωση της καλής ψυχολογίας. Ο Γκόμες και ο Ρεδόνδο προέρχονται από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ