aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Για τη Δόξα έχουν έρθει 14 φάκελοι φέτος και πέρσι»

«Για τη Δόξα έχουν έρθει 14 φάκελοι φέτος και πέρσι»

Στον Super Sport FM μίλησε ο Γενικός γραμματέας της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου, σχετικά με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή (νέο πρόστιμο και αφαίρεση 6 βαθμών).

Αναλυτικά: «Μόλις έμαθα ότι είχαμε φάκελο για το παιγνίδι με την Δόξα, έπεσα από τα σύννεφα, δεν ξέρω τι έγινε. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να παίζουμε τίμια, αλλά στο τέλος βρεθήκαμε να έχουμε δυο φάκελους από την ΟΥΕΦΑ. Είμαστε στην χειρότερη οικονομική κατάσταση που μπορούσαμε να είμαστε και κατά 99% θα αποσυρθεί η ομάδα από τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ από τη νέα χρονιά».

«Όταν πάμε στην Β’ κατηγορία, θα μαζέψουμε νέα παιδιά, δεν θα είναι ότι καλό και ποιοτικό, ίσως να έχουμε και τα ίδια προβλήματα με φέτος κι αν έρθει ξανά φάκελος σημαίνει ότι είναι 100 χιλιάδες και απευθείας διαβάθμιση. Επιχειρηματικά δεν με συμφέρει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα στοιχήματα. Ποιος θα ρισκάρει να έρθει να αναλάβει την ομάδα; Εμείς ως διοίκηση δεν έχουμε καμία ευθύνη, δεν μπορώ να ελέγξω έντεκα ποδοσφαιριστές, που ξέρω τι κρύβει ο καθένας. Μετά από αυτά που περάσαμε δεν μπορώ να συνεχίσω, ο λόγος που δεν θα κατέβουμε του χρόνου είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί αδύναμη και θα υπάρχει και ο κίνδυνος για νέα τιμωρία. Είμαστε καθαροί, αλλά βρεθήκαμε τη λάθος στιγμή εκεί. Κανένας δεν ενδιαφέρεται, είναι ανύπαρκτοι και κανείς δεν μας βοηθά, ούτε η κοινότητα, ούτε οι βουλευτές που είναι από το Ζακάκι».

Και πρόσθεσε: «Παίχθηκε στοίχημα να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιγνίδι. Αυτό λέει το σκεπτικό της ΚΟΠ. Έχω την έκθεση της ΟΥΕΦΑ που λέει πριν το παιγνίδι να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ. Η μετάφραση που έγινε ήταν λάθος. Η ΟΥΕΦΑ ξέρει ότι η ΑΕΖ έπαιζε με νεαρούς; Για την Δόξα έχουν έρθει 14φακελοι φέτος και πέρσι, έχει κι άλλες ομάδες που παίρνουν φάκελους τι γίνεται με αυτούς;».

Το καταληκτικό του σχόλιο: «Είχαμε να παίρνουμε 240 χιλιάδες από τα τηλεοπτικά. Οι 100 χιλιάδες θα αποκοπούν από αυτό το ποσό. Αν αφαιρεθούν από τώρα οι βαθμοί, θα είναι για την τρέχουσα περίοδο, περιμένουμε την απόφαση της ΚΟΠ και αν θα ισχύσει η ποινή για τη νέα χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ