aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦύγε εσύ, έλα εσύ, μείνε εσύ και οι «μετέωροι»

Φύγε εσύ, έλα εσύ, μείνε εσύ και οι «μετέωροι»

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η πορεία της Δόξας στη λήξασα σεζόν μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχημένη, ωστόσο, ελάχιστοι είναι οι ξένοι/κοινοτικοί ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού οι οποίοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και στη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τους Εντμάρ Λασέρντα, Ρομπέρτο Παουλίνιο, Ζοάο Λεονάρντο, Γκαουσού Φοφανά, Αλεξάντρε Νέγκρι, Ανρί Ενινφούλ και πιθανόν ο νεαρός Ελλαδίτης αμυντικός Δημήτρης Μυρθιανός.

Ερωτηματικό υπάρχει στην περίπτωση του τερματοφύλακα Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου και του Στέλιου Δημητρίου, οι οποίοι διακρίθηκαν με τη φανέλα της Δόξας. Στους «μετέωρους» από πλευράς των ξένων/κοινοτικών συγκαταλέγονται οι  Αγκινάλντο Βέιγκα, Μανουέλ Ρεδόνδο, Γουίλσον Κένιντι και Ρίτσαρντ Εμάνουελ.

Παρελθόν αποτελούν οι Άμπελ Περέιρα, Γιώργος Αρέστημ Ντιέγο Λεόν, Ρικάρντο Λόμπο, Λεάντρο ντα Σίλβα, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει πιθανότατα ο Ρίτσαρντ Εμάνουελ.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της Δόξας θα βάλει σημαντικό ποσό στο ταμείο της από την πώληση του Μιγκέλ Καρλίτος στον ΑΠΟΕΛ και του Ντάνι Λόπεθ. Ο Καταλανός μέσος πιθανόν να πωληθεί στην Βιιτόρουλ Κονστάντσα την οποία προπονεί ο ζωντανός θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου Γκεόργκι Χάτζι.

Υπενθυμίζουμε πως αποκτήθηκε με επίσημη ανακοίνωση ο Τιάγκο Γκόμες, ενώ κλειστοί πρέπει να θεωρούνται οι Κάρλος Ρούντι, Ρομπέρτο Κούνια, Κριστιάνο Μπάλακ και Κάρλες Κότο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ