aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦιλική τεσσάρα της Δόξας επί της ΕΝΠ στον Πύργο!

Φιλική τεσσάρα της Δόξας επί της ΕΝΠ στον Πύργο!

Με το ευρύ 4-0, η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου σε φιλικό αγώνα ο οποίος διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο κοινοτικό γήπεδο Πύργου Λεμεσού.

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη, καθότι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 0-0. Ο Νικόλας Εγγλέζου άνοιξε το σκορ στο 58’, ενώ στο 67’ ο Κέβιν Ολιβέιρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ, ενώ το καρέ των τερμάτων της ομάδας του Κώστα Σακκά, έκλεισε στο 77’ ο Ολιβέιρα με δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Κώστας Σακκάς και Μάριος Καράς εξήγαγαν συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους.

Η Δόξα άρχισε το ματς με τους Σισκόφσκι, Μουκτάρης, Κωμοδίκης, Ολιβέιρα, Οικονομίδης, Μπόλιεβιτς, Καρλίτος, Άδωνη, Ταϊβό, Μιντίκκης, Καραμόκο. Για αλλαγές δεν υπάρχει ενημέρωση από πλευράς της προσφυγικής ομάδας, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκαν τα γκολ της.

Για την Ένωση, έπαιξαν οι Πέτρου, Μουλαζίμης, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Καραγιάννης, Στυλιανίδης, Κοσμά, Κολοκούδιας, Κυνηγόπουλος, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου. Δεν υπάρχει ενημέρωση για τις αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ