aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦιλική «τεσσάρα» για Δόξα

Φιλική «τεσσάρα» για Δόξα

Νικηφόρο ήταν το φιλικό παιχνίδι της Δόξας επί του Ονήσιλου, που έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Κυπερούντας. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα πέτυχε «τεσσάρα» (4-0), με σκόρερ τους Ζε Βαλέντε 29’, Ασαμόα 50’, Καρλάο 62’, Χατζηκωνσταντή 81’.

Είναι ξεκάθαρο και από το σκορ ότι η διαφορά δυναμικότητας και ετοιμότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έδειξε να βρίσκεται στον σωστό δρόμο, με τον Χατζηλούκα να εξάγει συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και αναμένει, όσο κυλά ο χρόνος, η ομάδα του να γίνεται όλο και καλύτερη. Η Δόξα άρχισε τον αγώνα με τους Γκρεμσλ, Μιντίκκη, Αλεξάνδρου, Ντερβίτε, Τραϊτσέφσκι, Αρτάμπε, Ασαμόα, Χαραλάμπους, Μπραμπίγια, Ζε Βαλέντε, Καρλάο.

Στη Δόξα αναμένουν απόψε στην Κύπρο τον Μέσκα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ