aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈξι γκολ με απογοητευμένη τη Δόξα (video + pics)

Έξι γκολ με απογοητευμένη τη Δόξα (video + pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σε ένα συναρπαστικό (στο πρώτο μέρος) παιχνίδι η Δόξα με τον Εθνικό Άχνας έμειναν σήμερα στο ισόπαλο 3-3. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν βολεύει καθόλου τους πράσινους της Κατωκοπιάς, που ανέβηκαν μεν στους 27 βαθμούς, αλλά έμειναν «κολλημένοι» στην τελευταία θέση του δεύτερου γκρουπ. Και αν ο Άρης αύριο νικήσει τον Ερμή τότε θα αυξήσει τη διαφορά του στους 6 βαθμούς!

Η εξέλιξη του σκορ, στα πρώτα 45 λεπτά, ήταν συναρπαστική, ενώ τρία από τα έξι γκολ ήταν όντως καταπληπτικά με αποκορύφωμα αυτό του Ζελάγια στο 26ο λεπτό. Ο Εθνικός σημείωσε το 1-0 με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Κιπιάνι στο 7′ και ο Μπραούλιο ισοφάρισε στο 16′ με κεφαλιά.

Ο Ζελάγια στο highlight του αγώνα έγραψε το 2-1 στο 26′, όμως η Δόξα απάντησε ξανά με τον Ενινφούλ στο 32′ και πήρε το προβάδισμα (πάλι) με τον Μπραούλιο στο 35ο λεπτό. Ο Κυπριανού ισοφάρισε σε 3-3 στο 41ο λεπτό και ενώ το δεύτερο ημίχρονο είχε σαφώς πιο λίγες φάσεις με αποτέλεσμα η ισοπαλία να μείνει μέχρι το φινάλε.

Δόξα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Σεράν Πόλο, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Γκόμες, Ενινφούλ, Ρούντι (68′ Γκουλόν), Φοφανά, Μπραούλιο, Κορομίνας.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Μπογκαντίνοφ, Στόιτσιεφ, Ντόβπνια, Φιλίποφ, Κρατσιούνοφ, Ενέσκου, Αρέστη (77′ Ιλουρίντζε), Αράμπαλ, Κιπιάνι (90’+2 Παπαγεωργίου), Κυπριανού (74′ Χατζηβασίλης), Ζελάγια.

Σκόρερ: Μπραούλιο 16′, 35′, Ενινφούλ 32′ / Κιπιάνι 7′, Ζελάγια 26′, Κυπριανού 41′

Κίτρινες: Σεράν Πόλο, Ρούντι, Λεονάρντο / Αρέστη, Φιλίποφ, Στοίτσεφ, Κρατσιούνοφ

Αποβολές: –

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α’ βοηθός: Γιώργος Σάββα.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

Τέταρτος: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ