aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕθνικός Άχνας-Δόξα: Θέλουν τη νίκη και οι δυο τους

Εθνικός Άχνας-Δόξα: Θέλουν τη νίκη και οι δυο τους

Ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί τη Δόξα στο Δασάκι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι μπλε μπορεί να εξασφάλισαν (και) μαθηματικά την παραμονή τους, όμως η ποινή που επιβλήθηκε προ ημερών στον Ερμή (-6) τούς έδωσε το κίνητρο της πρωτιάς στο β’ γκρουπ.

Για να υλοποιήσουν αυτόν τον στόχο θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν τους πράσινους της Κατωκοπιάς και να χτυπήσουν ρέστα στο φινάλε της σεζόν κόντρα στον Ερμή. Από πλευράς της η Δόξα καίγεται για το «τρίποντο» αφού ακόμη δεν έχει ξεγνοιάσει βαθμολογικά. Η προσφυγική ομάδα ισοβαθμεί με την Καρμιώτισσα και στόχος της είναι να την κρατήσει από κάτω της για να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες και μόνο το «διπλό» σήμερα μπορεί να της εγγυηθεί κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής των γηπεδούχων Βάλντας Ιβανάουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του, για άλλο ένα παιχνίδι, τους τραυματίες Ζελάγια και Χατζηβασίλη. Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του Εθνικού Άχνας σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ερωτηματικό υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα, με τους Πρότσιεκ και Μπογκαντίνοφ να διεκδικούν τη θέση και τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των φιλοξενούμενων Λούκας Χατζηλούκας μετρά δύο απουσίες περισσότερες από τον ομόλογό του. Δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Πόλο και των τραυματιών Σάντσες, Μπραούλιο και Χατζηφραγκίσκου. Αναμένεται ότι οι πράσινοι θα παίξουν σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισαν την Καρμιώτισσα, με μοναδική αλλαγή τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Πόλο στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ