aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕρμής-Δόξα: Για την πρωτιά στο γκρουπ

Ερμής-Δόξα: Για την πρωτιά στο γκρουπ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βαθμολογικά το παιχνίδι Ερμής-Δόξα μπορεί για πολλούς να είναι αδιάφορο και να μην έχει καμία σημασία από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Για τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και για τη διοίκηση όμως το ματς έχει μεγάλη σημασία και όλοι έχουν τα δικά τους κίνητρα. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αραδίππου με νίκη θα καταφέρει να πλησιάσει στον πόντο την ομάδα της Κατωκοπιάς και θα ελπίζει βάσιμα στο να κατακτήσει την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. Μπορεί να μην λέει πολλά μία τέτοια διάκριση, όμως είναι σημαντικό για την ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να κάνει δυο αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική όπου ο Ερμής επικράτησε εκτός έδρας της Πάφου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Ψάλτης, αριστερό μπακ ο Τσίνα και κεντρικοί αμυντικοί οι Νταμσέφσκι και Ταραλίδης, αφού ο Ιμερέκοφ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής. Στη μεσαία γραμμή στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός θα κινούνται οι Αρτάμπε, Ζαχάρια και Μαρτίνιουκ. Στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα είναι οι Μοντέιρο, Κωνσταντίνου και στην κορυφή ο Τσούμου. Στον πάγκο θα μείνουν οι Εμεγκάρα, Κυπριανού.

Στον αντίποδα, στη Δόξα το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρουν άλλους τρεις βαθμοί, κάνοντας έτσι άλλο ένα βήμα προς τη διατήρηση έως το φινάλε της πρωτιάς στο γκρουπ. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις, μετά την ηχηρή σφαλιάρα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νέα Σαλαμίνα (2-6). Ο Χατζηλούκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μουχτάρη, Πίκολι, Μπα και Ζατλ, οπότε αναμένεται να παρατηρηθούν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταία παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ