aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕρμής – Δόξα 0-1: Είπε «ευχαριστώ» στο δώρο και… ανάσανε (vid)

Ερμής – Δόξα 0-1: Είπε «ευχαριστώ» στο δώρο και… ανάσανε (vid)

«Ευχαριστώ» στο δώρο του Σάντο στο 82ο λεπτό είπε η Δόξα, η οποία απέδρασε με το διπλό από το «Αμμόχωστος» σε βάρος του Ερμή με 1-0, για την ένατη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Β’ γκρουπ. Η ομάδα της Κατωκοπιάς… ανάσανε ξανά μετά από καιρό και ανέβηκε στους 39 βαθμούς και την ένατη θέση της βαθμολογίας.

Οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και το λάθος του Σάντο ανάγκασαν τον Ερμή στην τρίτη ήττα του στα τέσσερα τελευταία ματς και την πρώτη με τον Δημήτρη Δασκαλάκη στον πάγκο του. Οι φτεροπόδαροι έμειναν στους 32 βαθμούς και τη δωδέκατη θέση.

Το ματς

Καλύτερος ήταν ο Ερμής στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ήταν πιο επιθετικός και φάνηκε να ψάχνει περισσότερο το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Σε τρεις περιπτώσεις έφτασε κοντά στο να το πετύχει. Αρχικά στο 12’ με τον Ρουσιά να φεύγει απέναντι από τον Σισκόφσκι και τον Σκοπιανό να τον σταματά, όπως έκανε και με του Κυριακίδη από καλή θέση, μετά από ωραία ανάπτυξη των φτεροπόδαρων και γύρισμα του Φόλμπρεχτ. Στο 45+1’ ο Δημητρίου με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά από σέντρα του Ρουσιά. Η Δόξα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Φιρινίδη στο πρώτο μέρος.

Το ίδιος κεφάτος μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής, χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 51’ με την καρφωτή κεφαλιά του Φόλμπρεχτ από το ύψος του πέναλτι να φεύγει άουτ. Από το σημείο εκείνο και έπειτα η Δόξα ισορρόπησε τον αγώνα και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 70’ έχασε την πρώτη της πολύ καλή ευκαιρία με τον Κίκας να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με προβολή, μετά από σέντρα του Εγγλέζου. Δέκα λεπτά αργότερα (80’) η προσφυγική ομάδα απείλησε ξανά με τον Σαντίκ να βρίσκεται απέναντι από τον Φιρινίδη και να μην μπορεί να τον νικήσει. Το νικητήριο γκολ ήρθε τελικά στο 82’ με αυτογκόλ του Σάντο. Ο Καρλίτος έκανε το σουτ, ο Φιρινίδης απομάκρυνε εκεί που βρισκόταν ο αμυντικός του Ερμή, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ερμής (Δημήτρης Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Σάντο, Γαβριήλ, Ντίας, Δημητρίου, Κυριακίδης, Καραγκούνης (65′ Μέιρα), Σιντιμπέ, Φόλμπρεχτ (83′ Παπαθανασίου), Γκάταριτς (46′ Κοβάσεβιτς), Ρουσιάς (78′ Κύπρου).

Δόξα (Μαρίνος Σατσιάς): Σισκόφσκι, Χριστοφή (81′ Γκλίσιτς), Γκολομπάρτ, Άδωνη, Εγγλέζου, Τραϊτσέφσκι, Μπόλιεβιτς, Καρλίτος (90′ Γκίλσον), Ασαμόα (54′ Μπιλάλ), Κίκας, Σαντίκ.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Καραγκούνης, Σιντιμπέ, Σάντο / Τραϊτσέφσκι, Καρλίτος, Χριστοφή, Σισκόφσκι.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Α’ Βοηθός:  Γεωργίου Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος: Σολωμού Δημήτρης.

VAR: Χριστοφή Τιμόθεος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ερμή με τον Ρουσιά. Μπήκε στην περιοχή και έφυγε απέναντι από τον Σισκόφσκι, ο Σκοπιανός όμως τον σταμάτησε.

26′ Κίτρινη κάρτα στον Τραϊτσέφσκι για φάουλ στον Φόλμπρεχτ.

37′ Κίτρινη και στον Καρλίτος, δεύτερη σε ποδοσφαιριστή της Δόξας.

40′ Νέα κίτρινη κάρτα, σε παίκτη του Ερμή αυτή τη φορά. Στον Καραγκούνη για φάουλ στον Μπόλιεβιτς.

42′ Πολύ όμορφη ανάπτυξη από τον Ερμή, ο Φόλμπρεχτ γύρισε στον Κυριακίδη, ο οποίος από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σισκόφσκι.

44′ Σουτ του Ασαμόα εκτός περιοχής, άστοχο.

45+1′ Σέντρα του Ρουσιά από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε ο Δημητρίου και με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Πρώτη αλλαγή στο ματς, Κοβάσεβιτς στη θέση του Γκάταριτς.

51′ Νέα καλή στιγμή για τον Ερμή, καρφωτή κεφαλιά του Φόλμπρεχτ από το ύψος του πέναλτι, έφυγε έξω.

54′ Μπιλάλ αντί Ασαμόα.

56′ Σουτ του Εγγλέζου από μακριά, σταθερά ο Φιρινίδης.

60′ Κίτρινη στον Σιντιμπέ για φάουλ στον Μπόλιεβιτς.

65′ Γύρισμα του Εγγλέζου, έδιωξε ο Φιρινίδης.

65′ Μέιρα στη θέση του Καραγκούνη.

68′ Κίτρινη και στον Χριστοφή για φάουλ στον Ρουσιά.

70′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Εγγλέζου έκανε την επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, ο Κίκας πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίκτυα από πλεονεκτική θέση.

78′ Κύπρου στη θέση του Ρουσιά.

80′ Τεράστια ευκαιρία με τον Σαντίκ να μην μπορεί να νικήσει τον Φιρινίδη από πολύ καλή θέση, μετά από πάσα του του Κίκας.

81′ Γκλίσιτς στη θέση του Χριστοφή.

82′ ΓΚΟΛ Ανοίγει το σκορ η Δόξα με αυτογκόλ του Σάντο. Σουτ του Καρλίτος που έδιωξε ο Φιρινίδης, εκεί που ήταν ο Σάντο που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

83′ Παπαθανασίου αντί του Φόλμπρεχτ.

85′ Κίτρινη στον Σάντο για σκληρό φάουλ στον Εγγλέζου.

90′ Γκίλσον στη θέση του Καρλίτος.

90+5′ Μακρινό σουτ του Κύπρου, άστοχο.

90+6′ Κίτρινη στον Σισκόφσκι για καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ