aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈρχονται ματς στα... μέτρα της

Έρχονται ματς στα… μέτρα της

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κανένας στη Δόξα δεν είναι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική της συγκομιδή στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και από την προτελευταία θέση στην οποία βρίσκεται στον πίνακα κατάταξης.

Άπαντες είναι απογοητευμένοι, πιστεύουν ότι οι τέσσερις βαθμοί δεν αντιπροσωπεύουν την εικόνα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Λούκα Χατζηλούκα και μάλιστα σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, που έχουν υψηλούς στόχους.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς είχαν ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα στις αρχές της σεζόν, όμως θα μπορούσαν με λίγη τύχη και ευστοχία να συλλέξουν πιο πολλούς βαθμούς και σήμερα να λένε για μια εξαιρετική πορεία. Ωστόσο δεν πήραν ό,τι έδωσαν και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Οι επόμενες δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν κόντρα σε Εθνικό Άχνας στο Μακάρειο και Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ, προσφέρονται για βαθμοθηρία και αναρρίχηση. Είναι αντίπαλοι στα… μέτρα της Δόξας που αν τους κερδίσει θα τη βοηθήσουν να δει το μέλλον με αισιοδοξία.

Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφυγική ομάδα θα δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση της ενόψει της συνέχειας. Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων, καλό θα κάνει στους παίκτες της ομάδας για να ξεκουραστούν, να ανασυνταχθούν και να επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ