aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιβεβαίωση: Στα πράσινα και επίσημα ο Λαμίν Μπα! (pic)

Επιβεβαίωση: Στα πράσινα και επίσημα ο Λαμίν Μπα! (pic)

Την συνεργασία της με τον Γάλλο αμυντικό Λαμίν Μπα (στο κέντρο της φωτό) ανακοίνωσε η Δόξα και με αυτό το φιρμάνι επιβεβαιώνεται η πρόσφατη είδηση της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy (δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα). Ο 19χρονος άσος άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γκινγκάμπ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παρί Σεντ Ζερμέν Κ-19. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Βίρτους Εντέλα. 

Αναλυτικά: «Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Λαμίν Μπα. Ο Μπα γεννήθηκε στις 24/08/1997 (19 ετών) και αγωνίζεται ως Αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της EA Γκινγκάμπ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παρί Σεντ Ζερμέν Κ-19. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Βίρτους Εντέλα. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “4”. Καλωσορίζουμε τον Λαμίν Μπα στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ