aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιθετικό ντουέτο που μπορεί να γίνει και τρίο

Επιθετικό ντουέτο που μπορεί να γίνει και τρίο

Δυο επιθετικούς κορυφής έχει στο έμψυχο δυναμικό της η Δόξα Κατωκοπιάς. Τον Αλεξάντρε Καλράο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω αναμένεται σήμερα στην Κύπρο, και τον Πάουλ Μπατίν.

Ο πρώτος έδειξε τα διαπιστευτήριά του στους έξι μήνες που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, κατά τους οποίους πέτυχε δέκα τέρματα. Η αξία του Βραζιλιάνου δεν αμφισβητείται, ωστόσο υπάρχει ερωτηματικό για τη μέτρια παρουσία του στην ταϊλανδέζικη Σαμούτ Πρακάν τον τελευταίο χρόνο. Οι πράσινοι ευελπιστούν, όμως, ότι η συμμετοχή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα τον βοηθήσει να βρει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του.

Όσο για τον Ρουμάνο επιθετικό, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, έδειξε θετικά στοιχεία προς το τέλος της σεζόν, σκοράροντας και έξι φορές. Ο Λούκας Χατζηλούκας ζήτησε την παραμονή του Μπατίν, πιστεύοντας ότι έχει να δώσει ακόμα περισσότερα.

Υπάρχει λοιπόν η προοπτική για ένα καλό επιθετικό δίδυμο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η «παρέα». Και αυτό καθώς οι πράσινοι δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της επιστροφής του Μπεράτ Σαντίκ. Αν λύσει το συμβόλαιό του με την Ταραγόνα, θα κινηθούν με στόχο να επανεντάξουν τον Φινλανδό στράικερ στις τάξεις τους.

Αν λοιπόν πιάσουμε το θέμα με μουσική ορολογία, το ντουέτο των σέντερ φορ μπορεί να γίνει και τρίο. Με τη διαφορά ότι στην ερμηνεία τραγουδιών είναι εύκολο να χωρέσουν τρεις στη σκηνή, ενώ στο ποδόσφαιρο δημιουργείται συναγωνισμός, καθώς δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ