aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιτακτική η ανάγκη για όφελος

Επιτακτική η ανάγκη για όφελος

Μία ημέρα πριν από το αποψινό ματς με την ΑΕΚ, ήρθε η ανακοίνωση για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της Δόξας, Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Είδηση που ξάφνιασε ασφαλώς, αλλά οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν δίχως τον έμπειρο αριστερό μπακ.

Η ανάγκη για βαθμούς άλλωστε είναι πολύ μεγάλη, καθώς βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη σε οκτώ αγωνιστικές. Γι’ αυτό και απόψε σκοπεύουν να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, με στόχο να αποδράσουν με πόντο ή πόντους από το ΑΕΚ Αρένα. Ασφαλώς, δεν παραγνωρίζεται η δυσκολία της αποστολής στην έδρα ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους, η οποία με τη σειρά της θέλει να κάνει νέα αρχή.

Ο Έντουαρντ Ερανοσιάν δεν έδειξε τις προθέσεις του πάντως για την ενδεκάδα, ωστόσο ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα. Γκρεμσλ και Παρασκευά διεκδικούν θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι επικρατέστεροι άλλοι δέκα είναι οι ακόλουθοι: Μιντίκκης, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Βαλέντε, Καρλίτος, Ασαμόα, Μέσκα και Ίταλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ