aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπιστρέφει ο Μίτρεα, χαμόγελα για Μπα, ετοιμάζεται ο Αλεξάνδρου

Επιστρέφει ο Μίτρεα, χαμόγελα για Μπα, ετοιμάζεται ο Αλεξάνδρου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ενόψει του επόμενου αγώνα της Δόξας, αυτόν με το Παραλίμνι το Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου», υπολογίζεται ο Μπογκντάν Μίτρεα που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ράζβαν Τίνκου και ο τραυματίας Στέφανος Μουκτάρης, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα περίπου 15νθήμερο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπέντζαμιν Ασαμόα και Ζαχαρίας Άδωνη, οι οποίοι απεκόμισαν μικροπρόβλημα τραυματισμού μετά το τελευταίο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Από εκεί και πέρα, αναμένεται πως θα κάνει ντεμπούτο ο Αλεξάνδρου, ενώ θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσει ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Εν τω μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί για τον Λαμίν Μπα (φωτό) ο οποίος στο τελευταίο ματς με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε ως βασικός και ολοκλήρωσε τον αγώνα, δείχνοντας πως ξεπέρασε για τα καλά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης τους τελευταίους οκτώ μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ