aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑEπίσημα Ερανοσιάν ο αντί-Χατζηλούκας

Eπίσημα Ερανοσιάν ο αντί-Χατζηλούκας

Την πρόσληψη του Έντουαρντ Ερανοσιάν ανακοίνωσε και επίσημα η Δόξα Κατωκοπιάς. Ο Βούλγαρος τεχνικός που βρίσκεται από την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο αποτελεί τον αντικαταστάτη του Λούκα Χατζηλούκα. Θυμίζουμε πως ο Ερανοσιάν θήτευσε στο παρελθόν στην Κύπρο σε ΑΠΟΠ Κινύρα και ΕΝΠ. Μάλιστα η θητεία του ήταν επεισοδιακή καθώς τιμωρήθηκε από την ΚΟΠ με διετή αποκλεισμό (μετέπειτα η τιμωρία αυξήθηκε σε 4 χρόνια από το CAS) για χορήγηση απαγορευμένων ουσιών σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πέγειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Βούλγαρου προπονητή κ. Eduart Eranosyan.

Ο κ. Eduart Eranosyan γεννήθηκε στις 08/02/1961 (58 ετών). Ως προπονητής έχει εργαστεί στις Leixoes, Lokomotiv Plovdiv, PFC Beroe Stara Zagora, ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας, ΕΝΠ, Kabuscorp SC, και Ludogorets. Tην αγωνιστική περίοδο 2003/2004 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Βουλγαρίας με την Lokomotiv Plovdiv και την αγωνιστική περίοδο 2012/2013 το Πρωτάθλημα Αγκόλας με την Kabuscorp SC.

Καλωσορίζουμε τον Eduart Eranosyan στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε καθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ