aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Επιλέγει» τον δρόμο που θα ακολουθήσει

«Επιλέγει» τον δρόμο που θα ακολουθήσει

Δεν κατάφερε η Δόξα να μετουσιώσει προχθές έστω και μία ευκαιρία που δημιούργησε σε γκολ. Και στο τέλος; Όχι μόνο δεν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά είδε τον Άρη να βρίσκει τον τρόπο για να παραβιάσει την εστία της, φεύγοντας έτσι από το Τσίρειο με… άδεια χέρια.

Σε 19 ματς συγκέντρωσε 27 βαθμούς, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και αναμφίβολα τα παιχνίδια που έπονται κρίνονται ως πάρα πολύ σημαντικά καθώς θα καθορίσουν την πορεία πλεύσης των πρασίνων της Κατωκοπιάς. Υπό την έννοια πως εάν έρθει μια καλή συγκομιδή, τότε θα μπορούν να έχουν βλέψεις για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προσπαθήσουν να μην εμπλακούν σε περιπέτειες. «Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν δώσει πολλές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης τα τελευταία λεπτά ζήτησε περισσότερο από μας τη νίκη και τα κατάφερε δίκαια», είπε ο Λούκας Χατζηλούκας μετά το προχθεσινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ