aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπένδυση σε δύο νεαρούς στην Δόξα

Επένδυση σε δύο νεαρούς στην Δόξα

Την έναρξη συνεργασίας με τους Χαράλαμπο Μούζουρο και Άντη Νικολάου ανακοίνωσε η Δόξα Κατωκοπιάς.

Η ανακοίνωση για τον Μούζουρο: «Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Μούζουρο. Ο Χαράλαμπος Μούζουρος γεννήθηκε στις 19/11/1996 (20 ετών) και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Torquay United FC, ΘΟΪ Λακατάμιας. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ανόρθωση Αμμοχώστου. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “20”. Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο Μούζουρο στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Νικολάου: «Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Άντη Νικολάου. Ο Άντης Νικολάου γεννήθηκε στις 10/03/1996 (21 ετών) και αγωνίζεται ως Αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της ΑΕ Πάφος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Leyton Orient FC και στην Πάφος F.C. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “22”. Καλωσορίζουμε τον Άντη Νικολάου στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ