aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕπειγόντως οξυγόνο ψάχνει η Δόξα

Επειγόντως οξυγόνο ψάχνει η Δόξα

Το ότι είναι σκληρό καρύδι, αυτό το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη και με διάφορους αντιπάλους. Το ότι (πάλι) θα βάλει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ κι αυτό λίγο-πολύ θεωρείται δεδομένο, ανεξάρτητα από το ότι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις δύο βαθμούς (όσους έχει και ο Ολυμπιακός).

Είναι κι αυτός ένας επιπλέον λόγος για να κυνηγήσει βαθμολογικό όφελος απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, κάτι που θα κάνει καλό και στην ψυχολογία όλης της ομάδας. Ο Λούκας Χατζηλούκας δούλεψε πολύ στη διακοπή του πρωταθλήματος και κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, εκεί όπου η Δόξα δείχνει να έχει τα πιο σοβαρά προβλήματα, αφού δεν κατάφερε σε κανένα αγώνα πρωταθλήματος να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα της.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται ο Χατζηλούκας να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Η Δόξα χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο ή αν προτιμάτε βαθμούς και θα κάνει ό,τι μπορεί για να έχει κέρδος από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη, όχι μόνο γιατί οι γαλαζοκίτρινοι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά γιατί η ομάδα του Ντολ θα είναι «υποψιασμένη», όπως επίσης και από την άποψη πως η Δόξα δεν είναι η ίδια ομάδα με την περσινή. Το σίγουρο πάντως είναι πως η ομάδα της Κατωκοπιάς θα το παλέψει και θα προσπαθήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ