aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕντός στόχου η Δόξα και πρώτη φορά έπειτα από 12 ματς

Εντός στόχου η Δόξα και πρώτη φορά έπειτα από 12 ματς

Ο πρώτος γύρος βρίσκει τη Δόξα εντός στόχου. Στην έβδομη θέση, σε απόσταση εφτά βαθμών από τον πυθμένα και με προοπτική να πετύχει την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων. Αυτή ήταν άλλωστε και η σημασία της προχθεσινής νίκης επί της Πάφος FC με 3-2 στο Μακάρειο. Μάλιστα, ήταν η πρώτη επιτυχία με ανατροπή του σκορ έπειτα από 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς η προηγούμενη σημειώθηκε εις βάρος της Αλκής (3-1) στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της περασμένης σεζόν (5/5/2018).

Αναμένονται τα αποτελέσματα για Μπόλιεβιτς

Μία ενόχληση έφερε την αναγκαστική αλλαγή του Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πάφος FC. Οι παράγοντες της Δόξας πάντως λένε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αν και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατρικής εξέτασης για να επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση. Όταν γίνουν γνωστά θα ειπωθεί με βεβαιότητα αν θα συμμετάσχει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ