aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕΝΠ - Δόξα: Ανεπιθύμητος συμβιβασμός

ΕΝΠ – Δόξα: Ανεπιθύμητος συμβιβασμός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έχασαν τον δρόμο που… έβγαζε στο γκολ και μοιραία, Παραλίμνι και Δόξα, συμβιβάστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία. Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 33ης αγωνιστικής δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους μονομάχους να έχουν σε αδρές γραμμές από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το δεύτερο και οι φιλοξενούμενοι το πρώτο.

Το σκορ, ασφαλώς, δεν ικανοποιεί καμία ομάδα. Για να ακριβολογούμε, άφησε πιο πικρή «γεύση» στους βυσσινί που βρίσκονται στο -1 και -5 από τον Ερμή και τη Νέα Σαλαμίνα, αντίστοιχα, αλλά και στο -8 από τις θέσεις που «εξαργυρώνονται» με παραμονή. Την ίδια ώρα, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς που είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχασαν την ευκαιρία να κάνουν αποφασιστικό βήμα προς την ανανέωση του ραντεβού γι΄ άλλη μία σεζόν στην Α΄ Κατηγορία.

Ο διαιτητής, Βασίλης Δημητρίου, ειδοποιήθηκε δύο φορές από το VAR για να εξετάσει φάσεις. Στο 13ο λεπτό, δεν είδε τη δεύτερη κίνηση που γίνεται από τον Γκολομπάρτ με το χέρι και έτσι, δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 52ο λεπτό, σφύριξε την εσχάτη των ποινών σε πέσιμο του Καρλίτος στην περιοχή, απόφαση που πήρε πίσω αφού ο παίκτης της Δόξας εκμαίευσε το πέναλτι.

Η ομάδα του Σατσιά έφτασε σε τέσσερις φάσεις κοντά στο γκολ, τρεις φορές σε σουτ του Μπόλιεβιτς (29΄, 45+1, 90+5) και μία σε κεφαλιά του Μουχτάρη (4΄). «Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Προσπαθήσαμε πολύ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», είπε ο λιγομίλητος κόουτς της Δόξας, μετά το τέλος του ματς. «Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μου έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι της. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Μας έλειψε μόνο το γκολ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ένωσης. Ο Σωτήρης Αντωνίου, στο ντεμπούτο του, εμφανίστηκε αισιόδοξος, σημειώνοντας ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει την παραμονή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνας ξεκίνησε 20 λεπτά αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης (17:00) λόγω καθυστέρησης στην άφιξη του ασθενοφόρου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ