aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕνισχυμένη με τον Μπιλάλ

Ενισχυμένη με τον Μπιλάλ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στη Δόξα άφησαν πίσω τους το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΛ και ήδη επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής που είναι με το Παραλίμνι στο Μακάρειο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς θα πάει στο προσεχές ματς ενισχυμένη με τον Χαμπντί Μπιλάλ.

Ο 29χρονος Αλγερινός εξτρέμ, που έχει εγγραφεί στο ρόστερ, προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εναπόκειται στον Κώστα Σακκά εάν θα τον εμπιστευθεί, είτε στο αρχικό σχήμα είτε ως αλλαγή. Παράλληλα επανέρχονται οι Κόστα και Μέσκα που απουσίασαν λόγω καρτών. Επίσης, ο Μουχτάρης θα είναι έτοιμος αφού προπονείται κανονικά.

Ο Πάντιτς θα κάνει σήμερα ακτινογραφία για να διαφανεί εάν το κάταγμα στο δάκτυλο του ποδιού του επουλώθηκε και αναλόγως θα αποφασιστεί εάν θα επανέλθει στο πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Σέρβος κρίνεται αμφίβολος και ίσως να είναι η μοναδική απουσία της Δόξας στο παιχνίδι με το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ