aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕμφατική πεντάρα για τη Δόξα! (video)

Εμφατική πεντάρα για τη Δόξα! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Μία πολύ σημαντική νίκη με 5-1 απέναντι στον Ερμή, πήρε η Δόξα, στην προσπάθεια της για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας της Κατωκοπιάς έπαιξαν τα τρία γκολ της στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία σημειώθηκαν σε διάστημα δέκα λεπτών. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε ενημέρωση από την αστυνομία για προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος του αγώνα.

Η Δόξα ήταν καταιγιστική το πρώτο ημίχρονο αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο περίπου σημείωσε τρία γκολ που της επέτρεψαν να φύγει με τη νίκη από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο 17’ ο Μπραούλιο άνοιξε το σκορ, μετά από μπαλιά του Κορομινάς, ενώ ο Ρεδόνδο έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο 22’.

Στο 26’ Ο Κορομινάς έκανε το 3-0 και κάπου εκεί η νίκη της Δόξας ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο Γκραντίν μείωσε για τον Ερμή στο 30’, ενώ η Δόξα είχε δοκάρι πριν την λήξη του ημιχρόνου, με τον Κορομινάς στο 34’.

Στην επανάληψη η Δόξα ανέβασε τον δείκτη του σκορ, αρχικά με τον Κάστρο στο 70’ με κοντινή προβολή και στο 79’ με εκτέλεση πέναλτι του Γκόμες, μετά από παράβαση του Αντωνίου. Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα υποδέχεται τον Άρη (29/4), ενώ ο Ερμής αγωνίζεται στο ΓΣΖ με την Καρμιώτισσα την ίδια μέρα.

Ερμής (Κάρλος Κορμπεράν): Στυλιανού, Κυπριανού, Χριστοφή, Μπενγκά (64′ Χατζηδημητρίου), Αντωνίου (46′ Μαϊσουράντζε), Αρτάβε, Γκραντίν, Λίλλης, Κότο, Ντε Μέλο, Μασίνουα.  

Δόξα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρεδόνδο, Κάστρο, Γκόμες, Μπραούλιο (74′ Λεονάρντο), Κορομινάς, Ενινφούλ (67′ Κένιντι), Σεράν, Πουτζιουρής (65′ Ρούντι), Γκουλόν.

Σκόρερ: 17′ Κορομινάς, 22′ Ρεδόνδο, 26′ Κορομινάς, 70′ Κάστρο, 79′ Γκόμες πεν. / 30′ Γκραντίν.

Κίτρινες: Στυλιανού.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Χαράλαμπος Σκαπούλλης

Α’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ