aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈκτοι σερί φορά το ιδία σύμπτωμα

Έκτοι σερί φορά το ιδία σύμπτωμα

Το πάλεψε και προψές η Δόξα, ωστόσο, δεν απέφυγε την ήττα (με 3-4) από την πρωτοπόρο ΑΕΛ στο Μακάρειο. Το αξιοσημείωτο, για έκτο συνεχόμενο ματς πήρε προβάδισμα στο σκορ, δίχως να καταφέρει να το υπερασπιστεί.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι πράσινοι ισοφαρίστηκαν από τον Απόλλωνα (1-1), έπεσαν θύμα ολικής ανατροπής από την Ομόνοια (1-2), δεν άντεξαν απέναντι στον Ερμή (1-1), νίκησαν την Πάφος FC σε παιχνίδι που ήρθαν δύο φορές τα πάνω κάτω (3-2) και παρά το άνοιγμα του σκορ ηττήθηκαν από την Ανόρθωση (1-3). Προχθές, γύρισαν το παιχνίδι σε 2-1, ωστόσο, το προβάδισμά τους ήταν για ακόμη μία φορά προσωρινό.

Το θέμα είναι ότι, πλέον, δεν μπορούν να αισθάνονται και τόσο άνετα στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε, την ερχόμενη Κυριακή θα επισκεφτούν το «Αμμόχωστος», όπου θα τους περιμένει με άγριες διαθέσεις η Αλκή. Ενδεχόμενη ήττα θα φέρει τη Δόξα για τα καλά σε βαθμολογικές περιπέτειες, αφού θα τη φέρει μόνο έναν βαθμό μακριά από την «Αθάνατη».

Γίνεται κατανοητό πόσο σημαντική είναι, λοιπόν, η επικείμενη αναμέτρηση. Στο παιχνίδι με τους κυανέρυθρους θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Στέφανος Μουχτάρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του προχθές απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ