aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈκλεισε Ισπανό αμυντικό, επισημοποίηση απόκτησης για δύο

Έκλεισε Ισπανό αμυντικό, επισημοποίηση απόκτησης για δύο

Σε άλλη μία μετεγγραφή προχωράει η Δόξα, η οποία συμφώνησε με τον Ισπανό 20χρονο αμυντικό Μπόρχα Φρέιρ ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Ρασινγκ Φερόλ. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται και η επισημοποίηση της απόκτησής του.

Από εκεί και πέρα, την απόκτηση των Γιάννη Ευσταθίου και Γιώργου Λοΐζου επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η Δόξα. Είναι γνωστό εδώ και καιρό για τους δύο ποδοσφαιριστές πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην προσφυγική ομάδα.

Η ανακοίνωση για τον Ευσταθίου:

«Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Ιωάννη Ευσταθίου. Ο Ιωάννης Ευσταθίου γεννήθηκε στις 14/02/1993 (25 ετών) και αγωνίζεται ως Αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Λεμεσού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα και στον Άρη Λεμεσού. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “3”. Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Ευσταθίου στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Λοΐζου:

«Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Γιώργο Λοΐζου. Ο Γιώργος Λοΐζου γεννήθηκε στις 25/02/1992 (26 ετών) και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΕΖ Ζακακίου, Χαλκάνωρα Ιδαλίου, Εθνικό Άχνας, Άρη Λεμεσού και Αγία Νάπα. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Οθέλλος Αθηαίνου. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “78”. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Λοΐζου στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ