aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈκανε δικό της τον Ευσταθίου!

Έκανε δικό της τον Ευσταθίου!

Παίρνει μορφή με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της Δόξας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η προσφυγική ομάδα προχώρησε ήδη σε έξι μετεγγραφές καλύπτοντας άμεσα σημαντικές τρύπες που είχαν ανοίξει από την αποχώρηση κάποιων παικτών. Το τελευταίο χρονικά μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων της Κατωκοπιάς, μετά τους Πατσέκο, Φρίνμποργκ, Περέιρα, Λοΐζου και Κίκο, ακούει στο όνομα Γιάννης Ευσταθίου.

Διαβάστε επίσης: Θα γίνει προσπάθεια να αποσπάσουν την υπογραφή του…

Πρόκειται για τον Κύπριο αριστερό μπακ, ο οποίος τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο δύο χρόνων. Ο Ευσταθίου άρχισε την καριέρα του στην ακαδημία του Απόλλωνα και πριν καταλήξει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα.

Με την ευκαιρία της μετεγγραφή του στη Δόξα, ο Κύπριος μπακ αποχαιρέτησε τον Άρη γράφοντας στο Instagram: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα 4 χρόνια που ήμουν μέρος στην μεγάλη οικογένεια του Άρη Λεμεσού, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που ήταν δίπλα μου και με στήριζε όλα αυτά τα χρόνια. Την διοίκηση και φυσικά τους πιστούς φιλάθλους που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και μας στήριζαν»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ