aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈγινε θέμα εκτός συνόρων η «εφεύρεση» των Αναστασίου-Παύλου!

Έγινε θέμα εκτός συνόρων η «εφεύρεση» των Αναστασίου-Παύλου!

Από ένα μεγάλο διαιτητικό λάθος στιγματίστηκε ως γνωστόν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ερμή προχθές στο Μακάρειο, όπου ένα πέναλτι-εφεύρεση του Γιάννη Αναστασίου και του β’ βοηθού Παύλου Γεωργίου στο 95′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των μαυροπράσινων.

Υπενθυμίζουμε πως το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων προήλθε από πέναλτι το οποίο κέρδισε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μιγκελίτο, με το φάουλ ωστόσο που του έγινε από τον Ιμερέκοφ να γίνεται ξεκάθαρα εκτός περιοχής. Ο διαιτητής Αναστασίου, μάλιστα, συμβουλεύτηκε και τον βοηθό Γεωργίου για να δώσει την εσχάτη των ποινών.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη και ο Ερμής ο οποίος ισοφάρισε στο 90’, έμεινε με δυο χείλη καμένα, ωστόσο δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για τη φάση αυτή. Πρόκειται για μία απόφαση η οποία βγήκε εκτός συνόρων, καθώς το τραγικό αυτό λάθος σχολιάστηκε σε ελλαδικές ιστοσελίδες, μία εκ των οποίων το Sdna.gr.

Δείτε το βίντεο και την επίμαχη φάση από το 3’45” και μετά: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ