aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Έγιναν υπερβάσεις, καθρέφτης το γήπεδο»

«Έγιναν υπερβάσεις, καθρέφτης το γήπεδο»

Στη φετινή Δόξα έγιναν υπερβάσεις, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Νίκο Κωνσταντίνου, που πρόσθεσε ότι τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Σύμφωνα με τον παράγοντα της ομάδας της Κατωκοπιάς, «τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα αλλά χρειάζεσαι και τύχη».

Πρόσθεσε πως, πέρσι η Δόξα πλήρωσε την επιπολαιότητα της και έτρεχε στο τέλος του πρωταθλήματος. Αναφερόμενος στο φιλικό με τον Ονήσιλο, το οποίο η Δόξα κέρδισε με 4-0, είπε: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Δίνεται η ευκαιρία για δοκιμή ποδοσφαιριστών, τα γκολ τα πέτυχαν τέσσερις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές άρα υπάρχει πλουραλισμός». Όσο για το ρόστερ της Δόξας, επισήμανε: «Διατηρώντας το βασικό κορμό και ενισχύοντας την ομάδα, θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος προσαρμογής».

Και συνέχισε: «Έχουμε κάνει κάποιες υπερβάσεις αλλά το τι θα γίνει θα αποδειχτεί στο γήπεδο. Θα περιμένουμε τις πρώτες αγωνιστικές για να έχουμε μέτρο σύγκρισης». Ακόμη και σήμερα ίσως ενταχθεί στις προπονήσεις και ο Μέσκα. Η Δόξα θα δώσει την Παρασκευή (2/8) νέο φιλικό παιχνίδι με την ΕΝΠ, στο «Τάσος Μάρκου» (18:00). Καταλήγοντας για το γήπεδο της ομάδας στην Περιστερώνα, ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι αναμένουν εξελίξεις από τον ΚΟΑ και μέσα Οκτωβρίου να ξεκινήσουν τα έργα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ