aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕυκαιρία για να μειώσει κι άλλο

Ευκαιρία για να μειώσει κι άλλο

Άργησε να πάρει στροφές η Δόξα, όμως σημασία γι’ αυτήν είναι ότι έβαλε… μπρος στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και με τις δύο σερί νίκες επί της Νέας Σαλαμίνας και του Άρη έχει μπει για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Οι πράσινοι εξασφάλισαν την περασμένη αγωνιστική τη συμμετοχή τους στα πλέι άουτ, μειώνοντας και τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω. Στην τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης, οι Κατωκοπίτες θα αντιμετωπίσουν την υποβιβασμένη και μαθηματικά ΑΕΖ και με ενδεχόμενη νίκη αλλά και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων θα ψαλιδίσουν ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των τιμωρημένων με κίτρινες κάρτες Σεράν και Ρούντι, ενώ επιστρέφει ο Ενινφούλ, αφού εξέτισε την ποινή του. Δεν εμπνέουν ανησυχία οι τραυματισμοί των Γκουλόν και Σάντσες, οι οποίοι αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμοι μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ