aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈφερε στην Κύπρο τον Τσρνίτσκι από την Μπάγερν!

Έφερε στην Κύπρο τον Τσρνίτσκι από την Μπάγερν!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Κάθε που λένε οι παράγοντες της Δόξας ότι ολοκληρώθηκε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, φροντίζουν να εκπλήσσουν με νέα κίνηση. Ο αριθμός των νέων αποκτημάτων της Δόξας αυξήθηκε στα 13 και κανείς πλέον δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πού θα σταματήσει. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό των πρασίνων, ο Μάριο Τσρνίτσκι.

Είναι Κροάτης επιθετικός και θα πάρει θέση στον κατάλογο Β, αφού είναι γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1998. Ο 20χρονος φορ προέρχεται από την Μπάγερν Μονάχου, στην οποίαν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αγωνιζόμενος στις ομάδες των τμημάτων υποδομής. Μάλιστα, συμμετείχε σε διεθνή τουρνουά με την ανδρική ομάδα, κάτι που σαφέστατα αποτελεί ξεχωριστό παράσημο. Επίσης, είναι διεθνείς με την Εθνική Κροατίας κάτω των 15, 16, 17 και 19 ετών. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του προσφυγικού συλλόγου, επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «9».

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα πιάσουν δουλειά οι πράσινοι ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Οι πρώτες ημέρες θα περιλαμβάνουν τα εργομετρικά τεστ και ακολούθως θα αρχίσει η δουλειά στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Λούκα Χατζηλούκα. Στα μέσα του μήνα, η αποστολή θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της Κυπερούντας για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Εκεί θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν και θα διεξαχθούν και κάποια απαραίτητα φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ