aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈδειξε πως είναι έτοιμη

Έδειξε πως είναι έτοιμη

Πανέτοιμη για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος είναι η Δόξα, όπως φάνηκε και από την εικόνα που παρουσίασε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην Αλκή. Ο Λούκας Χατζηλούκας είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν σχεδόν στο 100% τις οδηγίες που τους έδωσε και να φτάνουν στη νίκη με δύο γκολ του Παπαφώτη.

Ο προπονητής των πρασίνων δοκίμασε την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, η απόκτηση του Φύτου Κυριάκου με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση έδωσε περισσότερο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ, όμως ο σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί με την προσθήκη ενός επιθετικού κορυφής.

Ο Λούκας Χατζηλούκας σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κώστα Χριστοδούλου, «σκανάρουν» την αγορά, έχουν στα υπόψη τους συγκεκριμένους παίκτες και δεν θα αργήσουν να καταλήξουν στον εκλεκτό τους. O σχεδιασμός των πρασίνων της Κατωκοπιάς θα ολοκληρωθεί με την προσθήκη ενός επιθετικού κορυφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ