aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈχει ανοιχτή γραμμή και με τον Ισμαΐλ Σασί

Έχει ανοιχτή γραμμή και με τον Ισμαΐλ Σασί

Πέρα από την απάντηση του Ντανίλο αλλά και του Απόλλωνα για τον Μαλεκκίδη και υπό προϋποθέσεις για τον Ψύχα, στη Δόξα είναι σε αναμονή και της απόφασης του Ισμαΐλ Σασί, στον οποίο έχει γίνει πρόταση. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γαλλοτυνήσιος ακραίος επιθετικός «ψάχνεται» για ομάδα στην Ελλάδα, που ενδεχομένως να του προσφέρει συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές. Εάν δεν προκύψει μια τέτοια εξέλιξη, έχει διαμηνύσει ότι είναι πιθανό να αποδεχθεί την πρόταση της προσφυγικής ομάδας και να δώσουν τα χέρι για συνεργασία.

Εντός της επόμενης εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσουν οι πιο πάνω περιπτώσεις και ο Σακκάς να γνωρίζει ποιοι ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας του και αναλόγως να γίνουν περαιτέρω κινήσεις. Ο Λουίς Κάρλος ενημερώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Στη Δόξα μετά τις εργομετρικές άρχισαν και οι προπονήσεις με όσους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κύπρο. Αρκετοί ξένοι αναμένονται την επόμενη βδομάδα. Το γήπεδο για προπονήσεις είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία της Δόξας αφού στα βοηθητικά του Μακαρείου Σταδίου έγινε επανασπορά.

Οι προπονήσεις άρχισαν από το γήπεδο του Χαλκάνορα στο Δάλι και στην πορεία η ομάδα θα μετακομίσει στο Μακάρειο, αναμένοντας να τελειώσει το δικό της γήπεδο στην Περιστερώνα, λύνοντας μια και καλή το θέμα με το γηπεδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ