aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔύσκολος δρόμος...

Δύσκολος δρόμος…

Στο πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν η Δόξα δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και παραμένει κολλημένη στον βυθό της βαθμολογίας, με τα δεδομένα να μην είναι υπέρ της. Η ομάδα της Κατωκοπιάς πάλεψε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγώνα με την ΕΝΠ, όμως δεν απέφυγε την ήττα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει δρόμος μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Το… άσχημο για την ομάδα του Έντουαρντ Ερανοσιάν είναι ότι την περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της α’ φάσης, αφού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον ΑΠΟΕΛ (εντός), την Ανόρθωση (εκτός), τη Νέα Σαλαμίνα (εκτός), την ΑΕΚ (εντός), τον Απόλλωνα (εκτός) και την Πάφος FC (εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ