aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔυνατότητα για διπλό όφελος

Δυνατότητα για διπλό όφελος

Η βαθμολογική συγκομιδή της Δόξας ασφαλώς και δεν κρίνεται ικανοποιητική. Πάλι καλά γι’ αυτήν που έκανε την έκπληξη απέναντι στην Ομόνοια, αποσπώντας ισοπαλία στο ΓΣΠ (1-1). Πέραν του βαθμού απέναντι στο «τριφύλλι», όμως, δεν έχει να επιδείξει τίποτα. Ήττα με 1-3 από την ΑΕΛ και με 1-2 από τον Ερμή στο Μακάρειο, όπως και με 0-2 από την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς ευελπιστούν ότι θα ανακάμψουν στη συνέχεια, έχοντας μπροστά τους πρόγραμμα που δεν απαγορεύει τα όνειρα για καλή συγκομιδή. Στις επόμενες πέντε αγωνιστικές, από την 5η μέχρι την 9η, μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 31 Οκτωβρίου, θα συναντήσουν τρεις ομάδες με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και δύο που θέλουν την κατάκτηση του τίτλου.

Απέναντι σε Αναγέννηση («Τάσος Μάρκου»), Εθνικό (Μακάρειο) και Καρμιώτισσα (κατά πάσα πιθανότητα στο ΑΕΚ Αρένα), υπάρχει η δυνατότητα για διπλό όφελος της Δόξας: να ανέλθει βαθμολογικά και παραλλήλως να αποκομίσει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της.

Από εκεί και πέρα, θα φιλοξενηθεί από τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική και θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα για την 9η. Απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους της θα είναι το αουτσάιντερ, επομένως αν έρθει όφελος θα είναι ό,τι καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ