aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Ζεστός» ο Σασί με το... καλημέρα

Δόξα: «Ζεστός» ο Σασί με το… καλημέρα

Μόλις μια βδομάδα μετά την ανακοίνωση απόκτησής του από τη Δόξα, ο Ισμαήλ Σασί στο πρώτο του φιλικό με τη νέα του ομάδα είδε δίκτυα. Ο 29χρονος Τυνήσιος, με μόλις μερικές προπονήσεις βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Κώστα Σακκά στο φιλικό απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών και με δικό του γκολ (42’) έκρινε το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια ποιοτική μετεγγραφή για τη Δόξα, ποδοσφαιριστής που έδειξε και πέρσι στην Καρμιώτισσα αλλά και στις προηγούμενες ομάδες του στην Κύπρο (Οθέλλος, ΑΕΖ, ΑΕΛ) και όχι μόνο, ότι είναι ικανός να συμβάλει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας αλλά και στο σκοράρισμα.

Στη Δόξα ήθελαν τον Σασί από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου, όμως ο ποδοσφαιριστής θέλησε να το ψάξει για ομάδα στο εξωτερικό. Αφού δεν βρήκε αυτό που επιζητούσε και η Δόξα δεν είχε εγκαταλείψει την προσπάθειά της για να τον κάνει «δικό της», οι δρόμοι τους έσμιξαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ