aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Ξηρασία» τεσσάρων μηνών

Δόξα: «Ξηρασία» τεσσάρων μηνών

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με μοναδικό στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από τέσσερις μήνες θα πάει στη Λάρνακα η Δόξα για να αντιμετωπίσει τον Ερμή. Η προσφυγική ομάδα αγνοεί το τρίποντο μακριά από το Μακάρειο Στάδιο από τις 20 Δεκεμβρίου και δη το ματς απέναντι στον Εθνικό (1-0). Έκτοτε σε σύνολο οκτώ ματς πρωταθλήματος γνώρισε έξι φορές την ήττα, ενώ δύο φορές αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα σε Καρμιώτισσα, Ένωση.

Στο αυριανό παιχνίδι θέλει να επιστρέψει στα εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να «ξεφύγει» από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εκκρεμεί και το ματς με την Καρμιώτισσα. Στα θετικά για τον Μαρίνο Σατσιά το γεγονός πως στην προσπάθεια αυτή θα παραταχθεί απέναντι στους «φτεροπόδαρους» με γεμάτο… οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, πέραν των γνωστών τραυματιών Λουίς Κάρλος και Κωνσταντίνο Μιντίκκη, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ